Esteu aquí

Planifiquem i gestionem congressos, convencions, jornades i tot tipus d’actes de caire empresarial.

Ens fem càrrec de tots els aspectes relacionats amb l’organització de qualsevol tipus d’esdeveniment, des de la contractació d’espais, la cerca de ponents, el protocol, la gestió del mailing, la creació d’invitacions, etc.

Desenvolupem la creativitat i les bones idees. La clau és planificar d’acord amb els objectius i tenir cura dels detalls.

Un dels grans esdeveniments que organitzem, com a secretaria tècnica, és la Trobada Empresarial al Pirineu, una jornada anual de caràcter econòmic que s’ha consolidat en el transcurs d’aquests anys com una de les reunions empresarials més importants que se celebren a Catalunya.

 

                                                                                     

 

Organització d'esdeveniments, planifiquem i gestionem congressos, convencions i jornades | Forum Empresa

Error

Missatge d'error

Recoverable fatal error: Argument 1 passed to xmlsitemap_node_create_link() must be an instance of stdClass, boolean given, called in /opt/drupal7/forum2001/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 and defined a xmlsitemap_node_create_link() (línia 194 de /opt/drupal7/forum2001/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).
El lloc ha trobat un error inesperat. Torneu-ho a provar més tard.